"globális" cimke cikkei:

Cégegyesülés

Nem csillapodik az évek óta tartó felvásárlási és egyesülési láz a meghatározó, globális hálózattal rendelkező hajóstársaságok körében.

Globálissá nőtt a hackertámadás

Az Ukrajnából indult június 27-i hackertámadás néhány óra alatt globálissá bővült. Mint azt korábban megírtuk, a Petya névre keresztelt zsarolóvírus június 27-én az esti órákban jelentkezett először ukrán kormányzati szervek, majd a Rosznyeft orosz állami cég informatikai rendszerében, alig egy nappal később már Ázsiában, Európában valamint Észak- és Dél-Amerikában is jelentettek fennakadásokat.

Igazodva a globalizáció kihívásaihoz

Az Electrolux által gyártott termékek csaknem 14%-a Magyarországon készül, így a hazai gyártás a cégcsoport globális értékesítésében is komoly szerepet játszik – mondta az Electrolux Lehel Kft. vezérigazgatója május 22-én Jászberényben, Niclas Trouvé svéd nagykövet berényi gyárban tett látogatása alkalmából tartott sajtótájékoztatón.

A közép-európai fuvarozók tartják mozgásban az uniós belső piacot

A nemzetközi közúti közlekedési ágazatban is bármely új jogalkotás esetében az Európai Unió globális versenyképességének kell elsőbbséget élveznie – hangsúlyozta Becsey Zsolt közlekedésért felelős helyettes államtitkár 2015. december 10-én, Brüsszelben. A Közlekedési Tanács ülésén fő napirendi pontként a közúti fuvarozás szociális szempontjait vitatták meg a tagállami szakminisztériumi vezetők.

Kevesebb lehet a kávé, a narancs és a banán

Hamarosan a kávé, a narancs, a banán és a mogyoró elérhetőségének és árának változásában is érezhetőek lesznek a klímaváltozás hatásai a Természetvédelmi Világalap (WWF) jelentése szerint – érkezett a hír december 3-án.

A Prologis a Menlo Logistics partnere az új eindhoveni disztribúciós központ felépítésében

A Con-way Inc. 1,7 milliárd dolláros bevételű globális logisztikai és ellátási-lánc részlege, a Menlo Logistics (a továbbiakban Menlo) 70 000 négyzetméteres regionális logisztikai létesítmény építését jelentette be a globális ipari ingatlan fejlesztő Prologis Inc.-vel, a hollandiai Eindhoven területén – áll a Prologis szeptember 1-én megjelent közleményében.

Keresés
Fókuszban
Ezért van ennyi kamion az utakon
Társaival hosszú sorokban araszol az autópályán, átlagosan 68 kilométer per óra sebességgel halad, havonta huszonegyszer teszi meg a Budapest–Debrecen– Budapest távolságot, és 27 liter üzemanyagot fogyaszt 100 kilométeren.
Tovább »
DACHSER DIY-Logistics
Logisztikai szakértelem az építőipari, do-it-yourself, barkács- és kertészeti áruházakhoz.
Tovább »
Kövessen minket facebookon