StoreVan – a tökéletes mozgó műhely kialakításához

A Logi-Store Kft. portfóliója nemrégiben új termékcsoporttal bővült. A logisztikai háttérszolgáltatással foglalkozó vállalat megkezdte a StoreVan termékek magyarországi forgalmazását, tervezését és teljes körű beépítését.

A magas minőségű haszongépjármű-berendezések és tartozékok segítségével bármely gépjárműtípusban tökéletes mozgó műhely alakítható ki. A StoreVan széles termékpalettájának tervezésénél, a berendezések kialakításánál a praktikus helykihasználást, a biztonságos tárolást, a minőségi anyagfelhasználást, valamint a tartós használhatóságot és természetesen a járművekkel dolgozók különböző igényeit tartották szem előtt. A StoreVan termékei minden haszongépjármű-típussal kompatibilisek.

Praktikus helykihasználás – hatékony munkavégzés

A StoreVan széles termékkínálata haszongépjárművek, kisteherautók, szervizautók kül-, illetve belterének felszerelésére alkalmas eszközöket, tárolókat és különböző kiegészítőket ölel fel. A termékeket precíz formatervezéssel alakították ki, melynek eredményeként hatékonyan használja ki a rendelkezésre álló szűk teret, és segíti a gépjárművekkel dolgozók munkavégzését. A termékek alapvető célja, hogy a haszongépjárművekben – ahol a praktikus helykihasználás különösen fontos – is megteremtse a szerszámok, felszerelések, munkaeszközök rendszerezett, biztonságos tárolását, valamint elősegítse a hatékonyabb munkát. A praktikus kialakítás mellett a tartósság, a nagy ellenállóképesség és a biztonság is a termékek fontos jellemzői. A nagyobb ellenálló képességet az úgynevezett kataforézises festékbevonat biztosítja, a töréstesztek pedig azt bizonyítják, hogy a modulok elhelyezése és elrendezése a haszongépjárműveken belül garantálja a teljes biztonságot. 

 

Haszongépjármű-berendezések széles kínálata

A StoreVan a legkülönbözőbb berendezésekkel segíti a haszongépjárművekkel dolgozók munkáját. Míg a padlózati és oldalsó burkolatok megerősítik a haszongépjármű karosszériáját és védik a szállított áru által okozott kopás, illetve az esetlegesen felmerülő károk ellen, addig a tetőcsomagtartók és létratartók a munkaeszközök biztonságos szállítását segítik. A tároló modulok rendkívül széles körű kínálatával testreszabott tárolási megoldásokat kínál. A különböző formájú, méretű és kialakítású tárolóegységek és szerszámosládák a kis-, illetve nagyméretű munkaeszközök, szerszámok rendszerezett tárolását segítik. A rakomány járművekbe való egyszerű ki-, és berakodását rakodórámpa, illetve a kétszintes padozat vagy a kihúzható nehézteher-padozat teszi egyszerűvé. A StoreVan rakományrögzítő rendszerével az árut biztonságosan, sérülésmentesen lehet szállítani. Ezek mellett egyéb hasznos kiegészítők – többek között rögzíthető irattartó, kéztörlő tartó, poroltó, mágneses szerszámtartó – is szerepelnek a StoreVan kínálatában.

A tökéletes mozgó műhely - minden haszongépjármű típushoz

A StoreVan széleskörű termékkínálata minden haszongépjármű típushoz és a legkülönbözőbb munkákhoz nyújt kiváló, testreszabott tárolási, illetve raktározási megoldásokat. A pontos tervezés eredményeként született termékek segítik a hatékonyabb munkavégzést a haszongépjárművekkel dolgozók számára. A Logi-Store Kft. a megrendelő céljaihoz igazítva 3D tervezőprogrammal előre felméri és megtervezi a járműberendezések ideális elhelyezését és kialakítását – így találva meg az optimális megoldást –, a tervezést követően pedig a berendezések teljes körű beépítését elvégzi. A StoreVan termékcsaláddal kapcsolatos bármilyen kérdés esetén keresse bizalommal a Logi-Store munkatársait!

Logi-Store Kft.

www.logi-store.hu

Keresés
Kövessen minket facebookon