Automatizálja útdíjfizetését OBU S550 fedélzeti egységgel!

A műholdas járműkövető szolgáltatások területén 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező i-Cell Kft. bevallási közreműködőként egy megbízható, közkedvelt eszközt, az OBU S550 fedélzeti egységet kínálja partnerei számára. Az OBU S550 készülék előnye, hogy kisméretű és rendkívül érzékeny vevőegységgel rendelkezik, így a gyengébb rádiós lefedettséggel rendelkező területeken is megbízhatóan szolgáltatja a jármű pozícióadatait a HU-GO rendszer számára.

A fedélzeti egység rugalmas fuvarszervezést tesz lehetővé havidíjmentes konstrukcióban, emellett a használat során tájékoztatást ad az UD-számla egyenlegstátuszáról, a szerverkapcsolatról, valamint a beépített akkumulátor töltésének állapotáról is. Mivel az i-Cell Kft. akkreditált bevallási közreműködő, így az OBU S550 megvásárlója a HU-GO regisztrációt követően, automatikusan a vállalatot bízza meg útdíjbevallása benyújtásával.

A készülékhez tartozó ingyenes funkció a http://obu.ifleet.hu weboldal, melynek segítségével akár mobiltelefonon keresztül, online is felügyelhető az S550 OBU-val felszerelt jármű mozgása, illetve beállítható az aktuális tengelyszám, valamint legyűjthetők a kifizetett útszakaszok adatai is.

Az OBU az útdíj bevallása mellett alkalmas az i-Fleet flottamendzsment szolgáltatások igénybevételére is, ami magában foglalja a térképes útvonal kirajzolást, és számos statisztikai kimutatást, úgymint a menetlevél, a gépjármű futásteljesítményének kimutatása, az egyedi riasztások listája stb.

Vásároljon a szakértőtől! Megbízható fedélzeti egységével az i-Cell Kft. leveszi az Ön válláról az útdíjbevallás gondját. Megvásárolható a www.icell.hu honlapon szereplő viszonteladóknál, valamint a vállalat szervizpartnereinél.

www.icell.hu

Keresés
Kövessen minket facebookon