DACHSER DIY-Logistics

Logisztikai szakértelem az építőipari, do-it-yourself, barkács- és kertészeti áruházakhoz.

Az intelligens iparági logisztikának biztosítania kell az új termékek zavartalan elérhetőségét. A DACHSER DIY-Logistics tökéletesre fejlesztette ennek a szolgáltatásnak minden részletét.

A do-it-yourself (DIY) iparág folyamatos növekedést mutat. A szerszámok, csavarok, szögek, festékek, tapéták, faanyagok, bútorok, kertészeti eszközök és különböző építkezéshez szükséges anyagok intelligens, iparágspecifikus logisztikát igényelnek. A DACHSER DIY-Logistics létrehozásával szisztematikusan alkalmazkodtunk a DIY-iparág globális logisztikai követelményeihez. A DACHSER DIY-Logistics pipeline segítségével egyedi, a teljes iparágat lefedő szolgáltatással biztosítjuk az áruk zavartalan áramlását. Ezt követően az árukat a szállítmányozási hálózatunkon keresztül egy szükségletalapú ütemterv alapján, telephelyeinkről és raktárainkból a DACHSER által ellátott barkácsáruházakba szállítjuk.

DACHSER DIY-Logistics pipeline

A DACHSER DIY-Logistics pipeline a DIY-szektor számára biztosított globális logisztikai szolgáltatásaink jelképe. A szállítótól az értékesítési pontig a teljes áruáramlási láncon keresztül biztosítjuk az áruk zavartalan áramlását intelligens, informatikai szolgáltatásokkal alátámasztott logisztikai megoldásokkal együtt. A DACHSER világszerte vezető szerepet tölt be ebben az együttműködési formában, ügyfeleit képes a „gyártótól a vevőig” (one-stop shopping) koncepció alapján is ellátni. Intelligens szolgáltatásainknak köszönhetően ez az ellátási forma az ellenkező irányban a vevőtől a gyártóig is működőképes. A DACHSER DIY ellátási lánc szállítási szakértelme értéknövelt szolgáltatásokkal kibővítve iparági katalizátor a DIY ügyfelek körében. Biztosítani tudjuk napi 18 000 DIY kereskedés időkapus rendszerben történő ellátását. Ezenkívül polcszerviz-, és DIY termékmenedzsment is kiegészíti a szállítási szolgáltatásokat. Intelligens konszolidációs koncepcióink leegyszerűsítik a komplex folyamatokat és ezzel egyidejűleg csökkentik a környezeti és gazdasági terheket. Napi szintű tevékenységeinket környezetvédelmi fenntarthatóság vezérli.

 

LIEGL & DACHSER Logisztikai Kft.
Weisz István DIY project manager
Telefon: +36 26 532 464
E-mail: istvan.weisz@dachser.com

Keresés
Fókuszban
Ezért van ennyi kamion az utakon
Társaival hosszú sorokban araszol az autópályán, átlagosan 68 kilométer per óra sebességgel halad, havonta huszonegyszer teszi meg a Budapest–Debrecen– Budapest távolságot, és 27 liter üzemanyagot fogyaszt 100 kilométeren.
Tovább »
DACHSER DIY-Logistics
Logisztikai szakértelem az építőipari, do-it-yourself, barkács- és kertészeti áruházakhoz.
Tovább »
Kövessen minket facebookon